Foredrag med Thomas Rex Frederiksen & Søren Dahl

Personligt lederskab, passion og udlev din drømI dette passionerede preview vil du få afklaret hvad begrebet ‘Personal Leadership’ dækker over. Du vil få indblik i, hvorfor det er så vigtigt at tage din personlige udvikling seriøst. Er du interesseret i personlig udvikling, og ønsker værktøjer der gør dig til en bedre udgave af dig selv er dette noget for dig. Mange mennesker har store drømme og håb, men når de kommer til at gå efter drømmen så er det som om der er noget der holder dem tilbage

På dette preview vil Thomas Rex Frederiksen og Søren Dahl dele rundhåndet ud af gode råd, erfaringer og konkrete værktøjer til at bryde ud af din komfortzone og knække koden der kan hjælpe dig mod dit fulde potentiale.

Derudover vil du få en forsmag på:

  • Verdens største selvudviklings seminar Unleash The Power Within med verdens beste coach Tony Robbins der har hjulpet mere end 50 millioner mennesker igennem hans karriere.

Thomas Rex Frederiksen

Thomas har arbejdet med de dygtigste undervisere og foredragsholdere fra Danmark og udlandet indenfor alle afkroge af personlig lederskab og vækst.

Han kender og forstår om nogen vigtigheden af at identificere personlige mål, definere sine værdier og det personlige lederskab – uanset om det handler om den mentale, sociale, fysiske, åndelige eller økonomiske vækst.

Thomas har tidligere bl.a. stiftet Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North og har selv deltaget på UPW 4 gange og ligeledes på Robbins Wealth Management.

  Søren Dahl       Landmand – Sømand – Ironman

Med en fortid som økologisk landmand på en rigtig hønsegård i Jylland, var jeg med på økobølgens start, hvilket har givet mig styrken til at gå imod strømmen.

På et tidspunkt fik jeg et kick til at udleve min drøm om at rejse ad den blå sti uden egentlig at have nogen forudgående sejler erfaring. Dette har foreløbig bragt mig over Atlanten 4 gange og i sommeren 2014 har jeg sammen med besætning, som den første danske sejlbåd nogensinde, sejlet til Scoresbysund i Østgrønland.

I en alder af 50+ fik jeg lysten til at udføre en Ironman trods det, at jeg først skulle lære at svømme og aldrig havde løbet et marathon. Nu har jeg udført 2 halve og 2 hele Ironman distancer.

15. juli 2015 sætter jeg kurs mod Tahiti i Stillehavet i min egen sejlbåd. En livsdrøm om at leve et harmonisk liv i pagt med naturen sammen med andre eventyrlystne mennesker.

Jeg har evnen til at mærke passionen i mit hjerte og herefter føre den ud i livet. Min styrke : at tage action og vedvarende at holde kursen mod målet. Jeg gør det, fordi jeg kan; og jeg kan, fordi jeg har viljen.

Mine 3 vigtigste grundpiller :
– Sund krop og sjæl
– Personlig frihed
– Økonomisk uafhængighed

De 2 første ER implementeret og den 3. er næsten i hus.

Med udgangspunkt i mine egne eventyr og udfordringer undervejs, har mine foredrag fokus på at inspirere andre til at udeleve deres største og vildeste drøm.

Viljen viser vejen. Handlingen skaber forvandlingen.

Tid og sted

Foredraget er gratis og afholdes den 18. november 2014 fra klokken 16.30-19.00 i Speakers Club’ lokaler på Nørrebro.
Adressen er: Rådmandsgade 53A, 2200 København N.

Tilmeld dig med navn, stilling og virksomhed på info@Speakersclub.dk
Ved spørgsmål eller afbud skriv venligst til Jasmine, JL@Speakersclub.dk

Dette arrangement er GRATIS, men der er et No-Show Fee på kr. 250 ex. moms pr. plads.
Senest rettidige afmelding er d. 18/11 – 2014 kl. 12