Om Søren

Landmand – Sømand – Ironman

Jeg har en fortid som økologisk landmand i Vejle gennem 18 år og var specialist i økologisk ægproduktion. Det var en rigtig “hønsegård” med plads til 4000 glade høns, som havde halm i redekasserne og fri adgang til lys og luft på marken udenfor.

Landbruget gav mig en solid jordforbindelse til min videre livskarriere. Produktionen af rene og ærlige fødevarer gjorde mig nysgerrig efter at finde ud af, hvad der giver den bedste energi til en sund og aktiv krop samt til et sind med sunde tanker. Derfor tog jeg en uddannelse som sundhedskonsulent, og samtidig gennemgik jeg et studie som massør og idrætsskade terapeut. Dette har givet mig et solidt indblik i vores fantastiske krop, og hvad der skal til for at opnå ønskede resultater som f.eks. at fuldføre en Ironman-distance.

De sunde tanker fik for alvor et kick, da jeg gennemgik uddannelsen til Livsmentor hos Body Mind Academy i København. Det var her, at det for alvor gik op for mig, hvordan vi er i stand til at skabe vores eget liv ved at vælge de rigtige tanker, som bliver til følelser og til handlinger.

Min største passion er rejser ad den blå sti – havet. Livet om bord på en sejlbåd er det ypperste for mig, og jeg deler gerne mine rejser med andre. Jeg er livsnyder, og som coach og foredragsholder er det mit mål at inspirere andre til at gøre deres drømme til virkelighed.

Efter at have haft fast grund under fødderne i den jyske muld, er jeg virkelig blevet passioneret af livet til søs. Først som gast på andre både og nu som skipper på min egen sejlbåd. Jeg startede som gast i Stillehavet i 1996 og året efter i Caribien. Siden hen er det blevet til 5 gange over Atlanten, senest tværs over Stillehavet og i sommeren 2014 en tur i egen båd, Taranga, fra DK til ittoqqortoormiit (Scoresbysund); det mest isolerede fangersamfund i Nordøstgrønland.

Efter 2 år på verdenshavene i egen båd, er jeg fortsat glad for min beslutning om at udleve min vildeste drøm. At sejle ud til Stillehavsøerne på egen køl. En livsstil som giver mig SÅ eventyrlig mange muligheder for at leve en “antidagligdag”, der overgår de største fantasier. Det er frihed i sin egen fuldkommenhed. Samtidig er jeg ydmyg overfor at få fornøjelsen af at inspirere de mange gaster, som har været med på rejsen. TAK for jeres medvirken.