Next stop Tahiti

IMG_1276 2

Danmark er under min højre pegefinger og Tahiti ved min venstre pegefinger, midt i Stillehavet. Hvis man forsøger at finde det sted på en globus, som er længst væk fra DK, så rammer man New Zealand. Tahiti er 8 cm forinden!

Sejlruten : Danmark – Azoerne – Gran Canaria – via Atlanten til Caribien – gennem Caribiske Hav – Cuba – Panama – Coco Island – Galapagos – Marquesas øerne – Toamotu – Tahiti. Det vil tage ca. 1 år at nå (næsten) om på den anden side af jorden!

Herefter er det min plan at bruge 3-4 år på at sejle i farvandet mellem Tahiti og Australien, øerne Tonga, Samoa, Fiji, Papa New Gunea, New Zealand.

Min vision med et længere ophold i Stillehavet, er at komme helt tæt på naturen. Dén natur som er så livgivende for alt levende på denne planet. (dette har rødder i min tid som øko bonde). Samtidig også et forsøg på at finde en mening med “jordforbindelse”. I et moderne samfund kan netop dette faktum være en stor udfordring både fysisk og mentalt. Derfor er ét af rejsens mål : at komme så langt ud til ydre liggende øer, så vi bliver budt velkommen af kongen!

Under menuen “På langfart” kan du se meget mere om sejladsen og at deltage som gast.