Økonomi

 

En  køjeplads koster Dkr 200,- pr. dag. Køjepenge anvendes til driften af TARANGA og er med til at dække omkostninger ved reparationer, vedligeholdelse, sikkerhed, forsikringer, indkøb af nyt grej m.m.

  • Når båden har modtaget depositum (kr. 6.000,- svarende til en måneds køjepenge) i forbindelse med aftaleindgåelsen, så er du som gast, sikker på en plads på båden.
  • Indbetaling : Ringkøbing Landbobank  Reg. nr. 7670  Konto nr. 4557224
  • Hvis du, som gast, melder fra på et togt ,så tilbagebetales depositum kun såfremt det lykkes at finde en ny gast til det pågældende togt.
  • Hvis du, som gast, vælger at afmønstre før tid, så tilbagebetales køjepenge kun såfremt det lykkes at finde en anden gast i den resterende periode.
  • Hvis skipper beder en gast om at afmønstre før tid tilbagebetales køjepenge fra den dag du afmønstrer til togtet afslutter.
  • Resterende køjepenge skal indbetales på bådens konto inden gasten påmønstrer båden.

Forsikring: Det er et krav, at gaster SELV tegner en sygdom og hjemrejseforsikring. Ønsker man at dykke ombord, så skal man have en dykkerforsikring. Kopi af police skal være os i hænde inden gasten påmønstrer. Jeg tegner selv forsikring gennem DAN (Divers Alert Network), se hjemmeside for yderlige information www.daneurope.org

Fælleskassen: Alle ombord bidrager til fælleskassen. Fælleskassen dækker udgifter til mad, vand, diesel, havnepenge, indklareringsafgifter, cruising permits, benzin til dinghy m.m. Beløbet er meget afhængig af, hvilke områder vi sejler i. Individuelle behov som slik, sodavand m.m. betales for egen regning. Den månedlige udgift til fælleskassen er mellem kr. 1500 – 2500,- afhængig af sejlads område.

Dykning: 125,- pr dyk.