Velkommen ombord

 Skærmbillede 2017-05-16 kl. 10.14.04

Min drøm om at sejle til Stillehavsøerne udleves lige nu, og mit ønske at dele den med andre, som også har passion for sejllads, er til fulde gået i opfyldelse. Netop nu har du muligheden for at deltage som gast på det ultimative togt og eventyrlige rejse ad den blå sti fra Tahiti til New Zealand. se mere

På Taranga er det en fordel, hvis du ved en smule om sejlads, men ingen betingelse, du vil lære en masse, idet livet ombord og sejlads bliver dagligdag. Indimellem sejler vi lidt længere stræk og har færre anløb, men til gengæld bliver vi længere tid på samme sted. Dette giver tid til fordybelse i livet på destinationen samt en indre ro til at finde ind til sin egen rejseoplevelse.

Giv dig venligst tid til at læse al info under fanebladet “på langfart” . Jeg har beskrevet hvorledes tingene fungerer ombord og har efter bedste evne forsøgt at skabe nogle rammer, som kan være til fælles glæde for en vellykket sejlads og et spændende eventyr. Spørg/skriv endelig hvis du har spørgsmål. Jeg værdsætter dine kommentarer før/under/efter din deltagelse.
Email : post@soerendahl.dk

På FaceBook er oprettet gruppen Taranga. God ide at følge med her, mens alle vigtige data foregår på personlige mails.

Søren Dahl  Søren Dahl Søren Dahl  Søren Dahl