En fysisk rejse er også en mental rejse.

 

Nyhedsbrev fra Sydney, Australien.

Hvor langt er det muligt at rejse på 24 timer? Hvis du tager en globus og sætter en finger på Danmark, og dernæst finder dét sted, som er længst væk, rammer du et sted tæt på Sydney, Australien. Her er jeg – lige nu. Nutidens rejseform med fly gør det muligt at rejse om på den anden side af jorden på 24 timer. Fascinerende og fantastisk.

Når jeg nu står her Down Under, ser jeg mit liv ”lidt på hovedet”. Det er en god øvelse at gøre for sig selv en gang i mellem. Det kan sammenlignes med at bestige et bjerg, og heroppe fra kigge ned over landsbyen hvor man bor. Pludselig ser man livets sammenhæng fra en helt ny vinkel.

Nu spørger jeg mig selv: Lever jeg det liv, som jeg gerne vil? Er jeg det sted, hvor jeg allerhelst vil være lige nu? Mit svar er ja. Hvad er dit svar?

Hvad enten mine rejser er til lands, til vands, til hest eller i luften, sker der også noget i mit indre univers. Jeg opdager nye sider af mig selv, som jeg ikke vidste eksisterede. Samtidig oplever jeg også at nå et lag dybere og komme endnu tættere ind i sjælen, hvor drømmene har frit spil.

Det er skønt at drømme, vigtigt at beslutte og nødvendigt at realisere. Jeg elsker at rejse og helst ad den blå sti – havet. Når rejsen er i sejlbåd er farten ofte kun 10-12 km/t. Dette gør at sjælen også når at komme med på samme tid.

Den indre rejse er livslang og kan foregå på mange måder. Meditation, skrive, rejse eller blot følge sin intuition. Mærk efter, mærk dig selv, mærk din passion og gå efter den. Handlingen skaber forvandlingen. Hvor der er en vilje, er der en vej og hvor der er en vej er muligheder.

Min rejse gennem livet har været fyldt med udfordringer, men ved at holde fast i mine drømme og vedvarende at bevare kursen i den rigtige retning, har jeg nået mine mål.

Den fysiske rejse kontra den mentale rejse – hvilken kom først? For mig er det 2 sider af samme sag. De går hånd i hånd. Lige nu drømmer jeg om at anduve Sydney Harbour i 2018, når jeg med min besætning ombord på Taranga har gennemsejlet øriget mellem Fransk Polynesien og New Zealand.

Her er et godt råd, som jeg har lyst at dele med dig. Brug 2×10 miutter  i stilhed hver dag på at mærke efter i dit hjerte, hvilke drømme du brænder efter at udleve. Og dernæst sætte action på. Tro mig, det ER muligt at gøre drømme til virkelighed. Alt hvad du kan forestille dig i din fantasi, kan også lade sig gøre i virkeligheden.