“Søren, skal du sejle alene?”

IMG_0765

 

Siden jeg afslørede mit projekt og website, er der mange, som har spurgt mig om netop dette, og svaret er : Jeg sejler ikke alene, men derimod er det min plan at have gaster om bord, som sejler med i aftalte perioder.

Forskellen på en gæst og en gast er prisen! Som gæst bliver alt serveret, men som gast er du en del af alle opgaver og fornøjelser. Der er plads til 4 pers. på min sejlbåd – incl skipperen! Således bliver der plads til 3 gaster af gangen og sejlads perioderne vil typisk være 4 mdr. Det første års sejlads vil være planlagt inden afsejlingen 15. juli 2015 og hermed også de gaster som deltager.

Måske tænker du : “Wauu, det lyder altså som et fantastisk eventyr”. Sejle af sted på båd med helt rene sider i dagbogen og så bare have tid til tanker og filosofi, krydret med en masse spændende oplevelser! Leve livet om bord med andre som har den samme passion, alt sammen i skøn harmoni med naturen.

Sommeren 2014 sejler jeg i danske farvande, og her er det muligt at deltage og fornemme atmosfæren om bord, og mærke om det kunne være noget for dig. Det bliver sejladser af 2 – 7 dages varighed. Skriv gerne en mail hvis du vil på min liste af interesserede.